04/02/2023
SKOPJE

Морал,…

“Нешто-то е Морално,

ако те прави да се чувствуваш Добро,

откако ќе го направиш тоа,

и Нешто-то е Неморално ако те Разболи..,“ 

 

 

 

401 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: