10/12/2023
SKOPJE

Мора да летаме Високо !

И тогаш Животот нè учи дека секогаш мора да летаме Високо.

Повисоко од Зависта, повисоко од Болката, повисоко од Злобата.

Повисоко од Солзи, Пресуди.

Секогаш мора да летаме Високо,

онаму каде што одредени Зборови не можат да нè навредат,

каде што одредени Гестови не можат да не повредат,

каде што одредени Луѓе НИКОГАШ НЕ МОЖАТ ДА СТИГНАТ !!! 

610 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: