28/09/2023
SKOPJE

Момент на страст

„Ме буди со еден единствен гест, бакнеж, додека со другата рака минува преку кривината на мојата страна и се губи.

Ги отворам очите и го наоѓам оној зелен изглед кој веднаш ме осветлува, го допирам неговото лице, мазно и грубо како и секогаш.

Лежиме во кревет, еден спроти друг, стапалата ни се допираат, телата ни мирисаат исто.

Се ебевме цела вчера, стана се поинтензивно, откритие кое има неодолив вкус на задоволство и болка.

Неговата рака ме стиска уште малку и полека ме тресе.. Неговиот глас е здив што го слушам совршено.

-Отвори ги нозете…

Ги затворам очите, ги спуштам капаците и речиси го задржувам здивот.

-Малку повеќе ..

Шмркам, но  не како израз на поплака. 

Ме бакнува меѓу гради.

Чувствувам дека денес нема многу предигра и како таква, чувствувам дека ми се вдлабнува во утробата на мојот пол.

Овој негов примитивен начин многу ме возбудува.

-Остани, не мрдај…

Ха! Како да беше толку лесно, но го пробувам без многу успех.

Со едната рака ме стиска за вратот додека со другата пипка и силно ми ги стиска градите.

Одеднаш и во насилен напад, ме фаќа за рака принудувајќи ме да се свртам, ми го бакнува задниот дел од вратот додека ми ја четка косата настрана и ја завиткува околу раката, а со колената успева широко да ги раздвои моите. 

Не, не.. -Мислам дека кога ќе слушнам како плука плунка..

И без да издаде какво било одбивање, тој почнува да си игра со мојот задник.

Ја чувствувам желбата, страста, желбата, неговата плунка, топлината, болката, задоволството… и деликатесот со кој ме запознава со тој бар месо и тоа тој толку великодушно му го нуди на моето тело…

Повторно.

Повторно започнува халуциноген момент на секс кој се додава на оние други средби, толку слични една на друга, а во исто време и толку различни.“   

 

 

 

186 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: