05/02/2023
SKOPJE

Молчење,…

Има Луѓе со кои можете да разговарате дури и кога молчите…

… Без да те Погледнам те гледам и

Без да те Имам те чувствувам до Мене…… 

 

 

314 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: