28/09/2023
SKOPJE

Моќта на зборот – Sigmund Freud

(Sigmund Freud): 

Зборовите имаат магична моќ.

Тие можат да донесат Најголема Среќа или Најдлабока Безнадежност.

Зборовите се способни да ги разбудат Најмоќните Емоции и да ги поттикнат Сите Постапки на Мажите.   

 

 

 

312 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: