03/10/2023
SKOPJE

Мојот свет,…

Ништо во мојот свет на безнадежност немаше смисла се додека не се појави ти, и не ја затвори таа празнина која не ни знаев дека постои.

Ако ме прашаше, ќе ти кажев, ќе ти кажев се…

Го држев тоа во себе како оган, чекајќи те да ја посакаш мојата топлина.    

Автор на текстот: “Есен во мене“ 

 

337 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: