04/02/2023
SKOPJE

Моето срце,…

’’Ме фати неспремна, паметна и подмолна љубов.

Со еден замав на својата наметка ми го скрши срцето.

Ми го помати здравиот разум, а моите збунети сетила те пуштија внатре.

Поради својата цел, ми ги заслепе очите и ми ги збуни ушите.

A ми ги всади овие љубовни маки во моето срце.

Е сега знам како е да ги осетиш, но незнам зошто.’’    

АВТОР НА ТЕКСТОТ: “Есен во мене“ 

452 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: