29/01/2023
SKOPJE

Моето срце,…

“Моето срце,
тој предмет што љубоморно го чувам на горната полица,
обидувајќи се да го заштитам од секакви повреди и штети, 
користејќи го само кога е потребно.
Сепак,
некои работи стануваат подобри со употреба,
со абење, гребнатини,
пукнатини и поправки,
радости, таги и емоции “.   

300 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: