08/02/2023
SKOPJE

Мисли на Сони,…

Ако е господ единственото нешто во кое се верува без да биде видено, 

Тогаш ти си единственото нешто што не треба да биде присутно за да биде сакано,….. 

Убаво е чувството кога некој ке ти каже “чувај се” , но најубаво е кога некој ќе ти каже ” јас ќе те чувам” !!! 

Се навикнав да се смеам кога ми се плаче,се навикнав да го живеам животот мрачен,се навикнав да умирам длабоко во себе, но не се навикнав да живеам без тебе,…. 

Сексот треба да е уметност…и да се “консумира” искрено чисто…без механика…..

 

 

Автор на текстот: “Сони“ 

298 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: