05/02/2023
SKOPJE

Мислам на Тебе,…

ТОЈ :

–   Признавам дека во секој момент размислувам за Тебе, и кога јадам и пијам мислам на Тебе, и јадењето и пиењето имаат вкус на Тебе, Ти си мојот живот во секое време и насекаде. 

Највисоката радост на моето срце е да умрам со Тебе.

ТАА :

–  И сега?    

ТОЈ : 

– Сега ништо, доволно ми е што знаеш.   

 

414 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: