04/02/2023
SKOPJE

Минути, месеци, години,…

Животот е составен од Средби и Разделби.

Луѓето влегуваат во Вашиот живот секој ден.

Велиш Добро утро и Добра вечер,

некои остануваат неколку Минути,

некои неколку Месеци,

некои една Година,

други ЗАСЕКОГАШ

Без разлика на Личноста,

се среќаваме и се разделуваме.  

 

 

 

197 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: