13/04/2024
SKOPJE

Ми треба галење,…

„Галењето е Љубовен Стимул.

На Сите ни треба телесен контакт… И Зборовите галат.

Здравото галење е она во кое уживаат и двајцата,

за ова мора да има Емпатија,

односно да им се допаѓа и на двајцата.

Ајде да го направиме тоа!

Да се ​​галиме секогаш кога можеме,

бидејќи тоа е гориво за да можеш да сакаш и да се чувствуваш сакано.

217 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: