30/01/2023
SKOPJE

Ми се допаѓаш,…

Го сакам начинот на кој ме разбираш и никогаш не ми дозволуваш да се откажам,

Го сакам начинот на кој си секогаш тука….За да ме одржуваш среќна

Го сакам начинот на кој ме гледаш и секогаш го истакнуваш моето најдобро,

Го сакам начинот на кој ме идеализираш и ме ставаш над сите други…

Ми се допаѓа кога знаеш што да кажеш,… 

 

 

 

150 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: