08/02/2023
SKOPJE

Места на кои не може да одам,…

Како што стареев… морав да забележам

дека има Места

каде што повеќе

не можам да одам 

затоа што премногу би Страдала…

некои места се Физички,…

но, повеќето места се МЕНТАЛНИ,…    

241 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: