04/02/2023
SKOPJE

Мажите треба да знаат,…

МАЖИТЕ треба да знаат дека:

1. Тажна жена долго време се гушка,
2. Исплашена жена долго се бакнува и мази, 
3. Нервозна жена добро се ебе !!! 

 

ПРЕЗЕМНО од Твиттер профил, 26.03.2022 г 

 

 

 

223 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: