04/02/2023
SKOPJE

Мастурбација – Онанирање

Ах!
Не можам да се контролирам и стенкањата ми се зголемуваат, вибраторот влегува и излегува без милост. Тој викна.

Моите врисоци звучат како мјаукање и не можејќи да го контролирам мојот животински инстинкт, го молам да го забрза темпото, барајќи повеќе.

-Миауууу! Да, мјаукање! – Слушнете го гласот на мојот Господар- Покажете колку му требате ако не сакате да застане!

-Миаууууу … и дланката нагло паѓа на мојот задник.

-Миауууууу … повторно врескам, овој пат со поголем интензитет од порано.

-Колку интересно! Кучка која мјаука .. добро!

 

 

Малку по малку го одделува вибраторот од мојата орхидеја натопена од мојот вагинален сок и го приближува до мојата уста.

Знам што тој сака и почнувам да го цицам уредот иако ми се гади, но го правам тоа, и одеднаш го правам со таков ентузијазам што му носи насмевка на лицето и потоа почнувам повеќе алчно да цицам.

-Ммм … ти си прекрасна лакома кучка … и ТЕ САКАМ.

Свесна дека ужива, се чувствувам среќна“.

Искушението се раѓа во главата.

На прво место е сексуалноста на умот и душата како Клеопатра.

и после само игра на облини, нежност на чипка и заводлива контура на усните …

 

 

387 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: