05/02/2023
SKOPJE

Мало лудило,…

Сите сме принудени,

Реалноста да ја направиме поднослива,

да одржуваме некое мало Лудило во Нас.  

 

 

 

187 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: