30/01/2023
SKOPJE

Мала Предигра,…

–  “Каков убав градник…“ се замрзна додека ми ја скина кошулата.

Погледнав надолу, брадавиците и полните гради откриени, дебели со чипка и долна жица.

–  “ Се надевам дека ќе ти се допадне“, – реков тивко.

Срцето диво ми чукаше и крвта ми течеше низ одредени делови од телото.

Дишејќи тешко, го погледнав неговото лице, имаше див израз, тврдоста на неговиот поглед можеше да исече дијамант и не се двоумев повеќе кога ми рече да седнам на неговите нозе,

–  “ Со широко отворени нозе“ – Тој побара. 

Ги обви рацете околу мене и ми го откачи градникот со едно стручно движење.

Без долната жица се плашев дека моите бујни гради ќе висат премногу, но тој мајсторски ги држеше во рацете и тогаш здивот му се затегна.  

– “ Ова го посакував цела вечност…“ издиша пред да го закопа лицето меѓу моите цицки, дозволувајќи си да биде пречекан со нивната мекост и мирисот на мојата парфимирана кожа, 

цицајќи ги моите брадавици како да сака да стави сè во неговата уста.

Испушти стенкање што одекна до моите уши, неговиот влажен здив ми направи морници, се наежив, и како некаков електрицитет помина низ мене, и почувствував пецкање

концентрирано во мојот женски орган.

Потоа се посилно и посилно ми ги штипкаше брадавиците и тоа ме напна,…. 

–  “Дали имаш поплаки за мојата техника“? – Ме праша,… 

– “Не, не…“ – пелтечев – ме убива овде долу – се осмелив да кажам покажувајќи во правец на моето меѓуножје.  

 

 

160 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: