03/10/2023
SKOPJE

Македонски еротски песни и сказни,..

Јанке, Јанке, Јанке,
Алал да му е на татко ти,
Што ја еба мајка ти,
Што те роди тебе,
Да ми дадеш мене о-о-о!    
***
Јана га тужила Стевана
Што била малку ебана!
Стеван ја тужел Јана
Што на негов кур нашла мана!
Суд доносол решење:
Поново ебење!
***
Коледе, леде,
Дедо лежит среде,
Меѓу двете баби,
Со пички без заби.
Едната му велит:
Дедо, оти дремиш,
Оти куре носиш
И крај пички постиш!
Курот беше здрав,
Дури си бев млад,
натемаго…
***
Баба оди по Бабуна
Бо-о-са, бо-о-са,
Ја апнала за пичката
О-о-са, о-о-са!
Дури дедо дотрча,
на баба и’ отече,
на дедо му рипна,
на баба и’ го пикна!   
***
Јана оди боса
Ја укаса оса
Дур Јанаа викна
Трајче и го пикна
Охо охо ооо
Автор: Македонски еротски песни и сказни      
709 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: