08/02/2023
SKOPJE

Лута сум на тебе,….

Што значи да си налутен…

Значи дека искрено, значи дека како дете љубиш невино вистинито.

Кога си налутен тоа значи, те сакам, не те давам, за себе ти зборувам, лута сум на тебе, ама овде сум за тебе, не си одам.

Кога си налутен тоа значи, ме повреди, те чувствувам, многу ми значиш.

Да си налутен значи, кажи ми дека ме сакаш, кажи дека ме чувствуваш.

Да си налутен значи, да ставиш крај на сомнежот, да веруваш.

За себе ти зборувам…

Лута сум на тебе.

АВТОР НА ТЕКСТОТ: “Есен во мене“ 

250 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: