14/04/2024
SKOPJE

Луѓе надвор од “Кутијата“

Ми се допаѓаат Луѓето кои се „ НАДВОР “.

Од Толпата, од Конформизмот, од Модата, од Консумеризмот.

Ми се допаѓаат различни Луѓе, Луѓе НАДВОР ОД КУТИЈАТА.

Оние кои секогаш го прават она што им сугерира срцето.

И не е важно дали го имаат полно со лузни,

бидејќи знаат да се насмевнат во секоја прилика

и покрај тоа што имаат сто причини за да не го прават тоа.

Ми се допаѓаат луѓе кои се светли внатре и без украси надвор.

177 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: