30/01/2023
SKOPJE

Љубовта не е договор за живот,…

Тие имаа договор,

ако нивната приказна има крај,

и двајцата ќе заборават и ќе продолжат по својот пат,

сеќавајќи се на моментите што ги живееја со радост и задоволство.

Тие од почетокот знаеја дека никој не припаѓа на друг,

дека ЉУБОВТА НЕ Е ДОГОВОР ЗА ЖИВОТ !!!    

 

 

 

316 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: