10/12/2023
SKOPJE

Љубовта не е дигитална,…

Никогаш не користете ги Социјалните Мрежи за да го потврдите Вашето постоење.

Луѓето можат да ве лајкнат без да ги „лајкнат“ вашите објави, и обратно.

Љубовта Не е дигитална… и Не смеете да чекате „лајкови“ за да се допаднете СЕБЕСИ !!!   

 

 

 

218 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: