28/09/2023
SKOPJE

Љубовта е слобода, …

“Нема Љубов без Слобода,

ниту Слобода без Љубов,

затоа што Љубовта е ДАВАЊЕ,

а не БАРАЊЕ. 
Оној што бара нешто од другиот

ја губи и Љубовта и Слободата.”  

АВТОР НА ТЕКСТОТ: “ЕСЕН ВО МЕНЕ“ 

253 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: