03/10/2023
SKOPJE

Љубовна тишина,…

Наједноставниот и најмоќниот начин да се поврзете со друга личност е да СЛУШАТЕ.

Само Слушај.

Можеби најважното нешто што си го даваме еден на друг е Нашето ВНИМАНИЕ…

ЉУБОВНАТА ТИШИНА често има многу повеќе МОЌ да лекува и поврзува отколку повеќе добронамерни зборови.     

 

 

 

 

287 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: