13/04/2024
SKOPJE

Љубов,…!!!

Љубов !!!

Готово никогаш не ја забележуваме љубовта кога ќе дојде
Само ќе се појави.
Љубовта си доаѓа во свое време.
Тогаш сваќаме дека страста е едно, а љубовта нешто сосема друго.
Од страста гориме, а љубовта ни ги ублажува изгорениците.
Страста не измачува, а љубовта не смирува.
Љувовта е едноставно љубов.
Најубавото чувство на светот.  

Автор на текст и предлог на слики : “Есен во мене“    

 

440 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: