30/01/2023
SKOPJE

Лош парфем,… ќе бидеш моја некој ден,…

Изведувач:

ТОШЕ ПРОЕСКИ – Го лажам секој нов рефрен 

 

Ти си ко некој дух,

Ноќва ме будиш пак,

Пак, а знам како гулаб сум,

Никој не ме милува !

Ти си ко тажен стих,

Роден од млад поет,

Веднаш носиш солза или спомен тих,

Спиеш во гитарите !

Рефрен:

Го лажам секој нов рефрен

Ќе бидеш моја некој ден,

А зошто љубовта се губи

Како капка лош парфем ?!

Го лажам секој нов рефрен

Ќе бидам посилен од сѐ,

А штом те здогледам со друг

јас губам свест  

 

465 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: