14/04/2024
SKOPJE

Летна ноќ во Скопје,…..

Летна ноќ во Скопје,…

Навидум ноќ како и секоја друга.

Но нешто е поинакво оваа ноќ.

Месечината е полна, но била и предходно.

Тишина, само по некој звук на автомобил ја нарушуваше тишината.

Одкако се вртеше низ креветот го зема мобилниот во рака.

Виде дека има нова порака…. се насмевна, секако пораката беше од неа.

Беше скоро еден часот по полноќ.

Месечина, ноќ, има секс во воздухот, мирис на страст, возбуда, топло, нежно милување на мислите, во мене и надвор, некаде до тебе,….

 

 

Врати на пораката но не очекуваше дека ќе добие одговор.

Само што го остави мобилниот слушна вибрирање.

Па каде си ти….на тоа тој возврати, еве мислев ќе спијам,но се вртам цело време.

Така е кога не ми пoсакуваш добра ноќ.

И така разговорот течеше длабоко во ноќта порака по порака….

А се запознаа попладнето на една социјална мрежа, но како да се познаваа одамна како да имало многу дружење.

Енергијата им беше слична затоа се привлекоа толку бргу.

Во еден момент тој почуствува дека сега е моментот да ја закачне, па пиша малку провокативна порака на што таа одма возврати исто толку провокативно.

“Времето е топло и лежам само по боксерки со отворена врата од балконот, …………….“

““ооо па и јас само по гаќички.“

“А какви гаќички носиш праша тој …….“

“ црни со чипка“, одговори таа,

 

 

на што тој возврати – “……..ммм секси, ама сепак се вишок во моментов“

“…………….па затоа и ги соблеков“-  додаде таа.

Тогаш очите му светнаа, грлото му се исуши и почна да подголтнува, а курот веднаш почна да му пулсира, секако дека одамна му беше дигнат, но сега веке почна да се лигави.

“Би сакал сега да можам да ја проверам влажноста“- рече тој,

“мхммм па што чекаш ајде………………ммм ама би сакал со јазикот да ја вкусам твојата влажна врела и сочна пичка“

“ Мхммм би сакала “ рече таа, ……………..

“би ја лижел се додека не свршиш“, ………..

……….“Леле незнам што ми се случува, ова не сум“ , “јас“ – рече таа,

“не дека не си го галам пичето некогаш, но не водам вакви разговори, просто ме обзема и те посакувам овде и сега ммм“.

“….Ах мила и јас те посакувам горам од желба да сум во тебе и цела ноќ да се тркаламе низ креветот менувајќи пози.“

–  “ Ммм се галам и те замислувам како си во мене, …………“ахх и јас исто, но сакам да си ги пикнеш прстите во пичето“ и рече тој,

“мхммм еве ги ставам морам да те слушам“- возврати таа.

“Ух како сакам сега да ми седнеш на лицето и да те лижам, да ме размачкаш цел, да ми течат твоите сокови по лицето,………..“

“ ммм како ме палиш душо,…….уфф ке свршам, се грчам цела, “

“ ааа и јас ооххх “ …………..се слушаа воздишки….. “

И така уште два пати, додека не се заситија малку, иако би терале уште, но утрото мораше и двајцата да станат рано.

“Ова е почеток на едно убаво пријателство исполнето со страст“- рече тој,

–  “хахах “- се насмевна таа и – додаде “…….едвај чекам да те видам на пауза и да те изгушкам“,

–  “кој ке чека до 16,00 часот“ – додаде таа.

Си посакаа добра ноќ и двајцата заспаа со насмевка на лицето.

 

АВТОР НА ТЕКСТОТ “ Samson “

 

 

439 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: