14/04/2024
SKOPJE

Легендата вели,…

Легендата вели : – Кога навечер не можеш да заспиеш, тоа е така, затоа што си буден во сонот на некој друг. 

Вилијам Шекспир: – Времето е многу бавно за тие што чекаат, многу брзо за тие што се плашат, многу долго за тие што жалаат, многу кратко за тие што слават, но за тие што сакаат, ВРЕМЕТО Е ВЕЧНО, БЕСКОНЕЧНО. 

ТИШИНАТА е момент во времето каде ЕМОЦИИТЕ не можат да најдат зборови.  

 

 

 

489 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: