03/10/2023
SKOPJE

Љ,… е Енергија,…

Љубовта не е материја.

Таа е енергија.

Таа е сензација што се тестира во просторија, во ситуација, со личност.

Со пари не може да се купи.

Сексот не ја гарантира.

Таа нема никаква врска со физичкиот свет, но сепак може да се изрази конкретно.

Љубовта ја доживуваме преку добрина, давање, побожност, сочувство, мир, среќа, прифаќање, недостаток на разум, заедница и интимност.  

Кога нема Љубов се појавува Осаменоста,…!!! 

Осаменост е да гледаш во очи што повеќе не те гледаат …!!!   

 

 

387 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: