04/02/2023
SKOPJE

Култура на живеење

“ Мојата филозофија е:

Што велат луѓето за мене не е моја работа.

Јас сум тоа што сум и го правам тоа што го правам.

Не очекувам ништо и прифаќам се.

И тоа го олеснува животот.

Живееме во свет каде што погребите се поважни од покојникот,

бракот е поважен од љубовта,

изгледот е поважен од душата.

Живееме во Култура на Пакување која ја презира Содржината“. !!!   

Sir Anthony Hopkins 

 

112 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: