14/04/2024
SKOPJE

Комшивка,…

Така силно ја ебев што се пукаше околу нас,  а таа се нишаше напред- назад во ритамот на моите налети.

Осетив дека стварно е готово па решив малку да олабавам.

Го успорив ритамот, па го извадив, а таа се чуди зошто забавувам и јас почнав повторно да и ја лижам пичката.

Сакав да добијам во време, затоа што ми беше страв да не свршам и таа да остани незадоволена, па јас да се обрукам.

Да беше некое девојче до сега начисто ќе ја растурев, но искусна комшивка во зрели години не може така лесно да ја покориш.

Во тоа лижење почнав и да ја надразнувам со два прста, а таа ми врати со јаки движења на карлицата и тогаш знаев дека и се допаѓа.

Прстите ми станаа лепливи од соковите на нејзината длабочина, а таа стенкаше се појако и појако и во исто време меша и свршува под мојот јазик и прсти.

Тогаш беше готова, но јас за среќа сеуште немав свршено. 

Курот и понатаму ми беше набрекнат, мадињата ми беа отечени, а главата модра како да е целата крв тука собрана.

Курот ми беше во полуспуштена состојба и капка проѕирна сперма се прелеваше на врвот на главчето и беше повторно спремен за акција.  

 

 

 

 

437 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: