28/09/2023
SKOPJE

Кога сум сама,…

Туширањето за мене е секогаш Сексуален Чин…

Гола сум,

се допирам на сите места,

нежно го тријам моето жедно тело со сапун,

а млазот топла вода што тече меѓу моите гради,

задникот и

меѓу моите нозе многу ме возбудува,.. 

А потоа доаѓаат топлите прегратки со фротир….  

 

 

463 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: