04/02/2023
SKOPJE

Клуч,… !!!

Зборовите се како КЛУЧ,
ако добро ги избериме,
тие можат да го ОТВОРАТ секое Срце
и да ја ЗАТВОРАТ секоја Уста,… !!!   

 

1.053 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: