10/12/2023
SKOPJE

Ќе биде

Никогаш не заборавајте дека вашиот Живот е поголем од вашите Стравови,

дека вашата Сила е поголема од вашите Сомнежи.

Дека дури и ако вашиот ум е збунет, вашето срце секогаш ќе го знае одговорот.

Со текот на времето,

она што е тешко денес,

утре ќе биде богатство.

Бори се за она што навистина ти ја исполнува душата и имај доблест да знаеш да чекаш,

бидејќи сè што треба да биде… ЌЕ БИДЕ !!! 

224 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: