30/01/2023
SKOPJE

Кажи ми што мислиш !?

 

„Кажи ми што мислиш !? 
Со огнениот сјај во твоите очи, 
И со таа ѓаволска насмевка,
дека можеби моето битие те маѓепсува !? 

Кажи ми што мислиш !?
Со таа влажна уста
на привлечена злоба,
а тоа ме полудува.

Кажи ми што мислиш !? 
А ме возбудува многу.
Не вреди да ми кажеш „Ништо“,
затоа што со оган си играш.“  

 

 

 

 

 

 

84 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: