30/01/2023
SKOPJE

Како никој да не гледа,…

Танцувајте како никој да не гледа,

Сакај како никој никогаш да не те повредил,

Пеј како никој да не слуша,

Живејте како да е РАЈОТ на Земјата. 

 

 

 

 

 

316 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: