04/02/2023
SKOPJE

Каде ми е срцето,…?

Кога сакам да знам каде ми е Срцето,

погледнувам каде ми е Умот кога лута…

Зошто…?

Ти си ми Пролета на мојата бескрајна Есен…  💔

 

АВТОР НА ТЕКСТ и избор на слики: “Есен во мене“ 

241 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: