28/09/2023
SKOPJE

Joker – Хуманост

Постојат ДВА Типа на Луѓе во Светот:

Оние кои страдале и го тераат Целиот СВЕТ да ја плати цената на нивната болка со тоа што ги повредуваат Чувствата на Другите.

И оние кои, токму затоа што страдале, ги кријат своите лузни, а за туѓите се грижат со давање Љубов.

Суштинската разлика помеѓу овие Два ТИПА на  личности ја дефинира ХУМАНОСТА.

ХУМАНОСТА е Подарок на ретка префинетост, која за жал, понекогаш погрешно се толкува како СЛАБОСТ. 

Joker

371 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: