14/04/2024
SKOPJE

Johnny Depp – Тие се едно

Постојат луѓе кои никогаш не РАСКИНУВААТ ,

Тие се сакаат едни со други,

едноставно затоа што она што ги врзува е посилно од она што ги дели.

 

– Johnny Depp

 

268 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: