28/09/2023
SKOPJE

Јинг и Јанг

Јин и Јанг

Машко и Женско,
Силни и Слаби,
Груби и Нежни,
Небото и Земјата,
Светло и Темно,
Гром и Молња,
Студ и Топлина,
Добро и Зло…!!! 

интеракцијата на спротивставените принципи
го сочинуваат УНИВЕРЗУМОТ.  

 

 

 

121 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: