30/01/2023
SKOPJE

Јави ми се!

Јави ми се!

Ако еден ден почувствуваш потреба да плачеш…
Јави ми се!
Не ветувам дека ќе Те насмеам…
Но, можам да плачам со Тебе.
Ако еден ден сакаш да побегнеш…
Не плашисе се да ме повикаш.
Нема да Ти ветам дека ќе Те запрам …
Но, можам да побегнам со Тебе во мислите.
Ако еден ден не сакаш никого да слушнеш…
Сепак, јави ми се!
Ветувам, ќе бидам со Тебе.
И ветувам дека ќе молчам
Но, ако еден ден се јавиш…
И нема одговор …
Дојди поскоро и посети ме. 
Можеби Ти мене ми требаш.
Зошто на сите ни треба Некој понекогаш! ❤   

 

АВТОР НА ТЕКСТ и избор на слики: “Есен во мене“ 

 

169 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: