04/02/2023
SKOPJE

Јас,…

Им благодарам на оние кои ме сакаат…

сè уште сум Жива… 

Им благодарам на оние кои ме мразат…

Јас сум уште ПОСИЛНА.

 

 

 

557 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: