28/09/2023
SKOPJE

Јас живеам

Јас, не “вртам страници“ ….. го мразам овој поедноставен израз,

ништо Не заборавам,

Не цапам,

Не го обновувам животот како ништо да Не постоело.

Тоа е континуирана нишка што ја плетам,

никого Не бришам,

Јас сум создадена од сите мои Спомени,

од моите Љубови,

јас сум жива крпеница на моменти од Животот,

Јас сум од другите,

за другите,

Јас Не ги вртам страниците, туку ги ПИШУВАМ.

298 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: