14/04/2024
SKOPJE

Јас сум тука,…

Понекогаш … Да се ​​биде таму за Некого е едноставно ДА БИДЕТЕ ТАМУ.

Исто така, не правете ништо посебно, туку дајте тивка гаранција дека Нема да заминете.

Останете таму, мирно, токму на местото каде што „тој некој“ знае дека може да ве најде.

Мала сигурност за присуство во Светот на непознати и несигурност.

Едно „ЈАС СУМ ТУКА“ кое вреди… Бесконечно вреди !!! 

Затоа што Времето и Далечините не ја менуваат вредноста на нештата и луѓето.

608 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: