29/01/2023
SKOPJE

Јас сум свое друштво, после Ковид 19

Толку сум исклучена од личноста што бев порано,

од изборите што секогаш ги правев,

од начинот на кој зборував со луѓето

и од начинот на кој им дозволував на луѓето да го кажат своето мислење за мене.

Сега се чувствувам удобно во Своја Кожа.

Среќата ја наоѓам во осаменоста знаејќи дека сум Свое Друштво.

Добро сум со сознанието дека за да растеш ќе се чувствуваш непријатно и ќе поминеш низ Различни Фази.

Тоа е убавината на животот !!!  

“Учењето е Поклон, иако Болката е Учителката.“  

108 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: