30/01/2023
SKOPJE

Јас сум јас,…

Нетреба да се обидуваме

да бидеме нешто, што не сме

за да им угодиме на Луѓето околу Нас. 

Секој треба да Блесне со својата Различност,

со својата ИНДИВИДУАЛНОСТ,

бидејќи само така ќе се издвоиме од ТОЛПАТА.

Нашите Идеи не се нешто

што треба да го криеме од Светот.       

 

 

 

 

381 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: