28/09/2023
SKOPJE

Изгубена љубов,…

„Не барав многу, всушност не барав ништо.

Од човек можеш да бараш се само не љубов, оној кој ја чувствува ќе ти ја пружи без да ја побараш од него.“
„ И кога ќе го видам тој негов лик имам чувство како тој да е мојот вечен сон.
Мојата притаена радост, мојата изгубена љубов.
Тогаш имам се и не ми треба никој друг,
Ама знаеш… не го сакам јас.
Љубовта е бесмислица, не сум се заљубила и никогаш нема да се заљубам!
Ама него никогаш нема да го заборавам.
Тој е љубовта на која никогаш нема да и се предадам, или барем… нема да признаам!“  

 

Автор на текстот и предлог на слики: “Есен во мене“ 

 

655 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: