28/09/2023
SKOPJE

Изгори ме,….

Ме прашуваш што мислам …?
Можеби е потребно да ти кажам,…
Не можам да одолеам на оние шармантни очи што беа вперени во мене, 
на оние очи што кога ќе ме погледнат 
ќе украдат насмевка што не можев да ја почувствувам подолго време,…   
Ме прашуваш што чувствувам …?
не ти покажувам
Постојано се губам во твоите усни и се впивам во твоето тело од почеток до крај.  
Да се ​​биде покрај тебе …
Правејќи ги сите гревови, прифаќајќи ги своите стравови, флертувајќи со ѓаволот …
Ме носиш во рајот и пеколот, изгори ме, сакај го секој дел од мене, 
Ако ова не е љубов, кажи ми што е, ?
Затоа што со зборови не можам да опишам.    
257 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: