04/02/2023
SKOPJE

Избор,…

„Цврсто верувам во ОДЛУКИТЕ на секој Поединец

да дојде или да замине,

да остане сам или да влијае на Неговата Судбина…

Меѓутоа,

има Моменти кога Иднината на настаните ни се наметнува на немилосрден,

па дури и каприциозен начин,

дури се чини дека ВСЕЛЕНАТА,

ПРОМИСЛАТА или што и да е,

Се ТРУДАТ работите да се случат ТАКА.

Не знам како да објаснам,

бидејќи генерално овие Настани се кријат под Парадигмата на Случајноста…

И понекогаш НЕ-МАМЕ друг ИЗБОР

и претпоставуваме дека од која било причина,

мораше да биде ТАКА, Точка“.

210 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: